Tuesday, January 17, 2012

Maternity photoshoot and Master Research Proposal

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:58 AM
salam,

Weekend lepas adalah weekend yang paling happy buat zarith.
Yang paling happy bila research proposal master zarith lepas and zarith bole continue dengan thesis.Yeay!!



Pasal sesi photoshoot pulak,mmm....
zarith and zarin memang plan nak buat untuk kak long sebab ini anak sedara pertama kan...hehe
semuanya berjalan lancar macam kitorg plan...jom tengok teaser gambar yang diambil oleh zarin!



















semua ni adalah creativity and ilham daripada zarin sendiri.


credit to Mohd Zarin.


Bagi sesiapa yang ingin mengambil gambar maternity, pertunangan or majlis harijadi dan sebagainya. Bole hire Zarin sebab semua gambar di atas sangat cantik.


Bole contact Mohd Zarin di facebook beliau.


Good Job Zarin and thank you for the effort and suppot.

2 comments on "Maternity photoshoot and Master Research Proposal"

zarina on January 18, 2012 at 11:53 PM said...

Congratulations on getting your thesis approved. Now to do the actual writing. Anything, contact me I should be around.

Plus, you will be an aunty very soon. Lovely.

Siti Zarith Iylia on January 20, 2012 at 11:25 AM said...

Tq kak zarina...

nervous nak start menulis thesis...risau bahagian data analysis..

 

Siti Zarith Iylia Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting