Wednesday, February 15, 2012

Tahniah Kak Long!

Posted by Siti Zarith Iylia at 2:14 PM 0 comments
Pada hari Sabtu 11 February 2012 tepat jam 6 petang, seorang putera yang dinanti-nantikan oleh keluarga kami dilahirkan.

Baby seberat 3.23kg telah selamat dilahirkan secara Caesarean Section di Hospital Prince Court Kuala Lumpur.


Tahniah diucapkan kepada kak long saya iaitu Siti Anis Iylia Bt Mohammad Zainal kerana melahirkan baby lelaki yang sangat comel.

Semoga kehadiran Muhammad akan memberi erti dan menambahkan rezeki kepada family kak long.Didiklah Muhammad agar dia akan menjadi anak yang soleh dan beriman.


Di bawah adalah tiga gambar yang saya ambil sebaik sahaja Muhammad dilahirkan.



Muhammad sebaik sahaja dilahirkan(11 February 2012)



Muhammad sebaik sahaja dilahirkan(11 February 2012)



Muhammad sebaik sahaja dilahirkan(11 February 2012)


Ini adalah gambar yang diambil pada jam 8 malam selepas Muhammad dibersihkan oleh Nurse.



Mak Ngah yang happy mendapat anak sedara baru



Muhammad tidur dengan nyeyaknya.


Ini adalah gambar pada hari ketiga Muhammad dilahirkan.


Muka Muhammad selepas minum susu.


Tak dilupakan juga kepada Mohd Zarin (http://mediahorizon.blogspot.com/ ) kerana telah menghasilkan video yang sangat cantik dan menakjubkan untuk Kak Long. Video yang dihasilkan dalam masa yang singkat,tanpa menggunakan tripod dan dalam masa yang minimum, telah menghasilkan video dibawah. Diharap Kak Long suka video yang telah dihasilkan.Semoga video ini akan menjadi kenangan terindah untuk Kak Long sekeluarga terutamanya Muhammad.


Bagi yang ingin mendapatkan khidmat Mohd Zarin, boleh ke facebook beliau iaitu https://www.facebook.com/#!/mohdzarin.abdulkarim


Zarin juga telah menghasilkan banyak Maternity Photoshoot untuk Kak Long saya (http://mediahorizon.blogspot.com/ ).Kesemuanya gambar dan video mendapat pujian dari ramai orang.Terima kasih tak terhingga kepada Zarin kerana banyak berkorban masa dan tenaga untuk menghasilkan semua ni.Tanpa awak, semua ni takkan terjadi.

http://www.youtube.com/watch?v=V4lXpYECSdE&feature=colike

Wordless Wednesday

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:34 AM 0 comments
"Tanpa kita sedar kita sentiasa diberi ruang untuk berubah dan bertaubat atas segala dosa-dosa yg telah kita lakukan.Allah Maha Penyayang dan Maha Pengampun.Ambil peluang yg kita ada sementara masih bernafas untuk memohon keampunanNya"

Tuesday, February 14, 2012

Facebook

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:23 AM 0 comments
Something to share about facebook:

In the world of FACEBOOK, first we need to have positive thinking.


Positive? What do I mean by positive thinking?


" the word positive means dealing with matters of fact; expressed clearly, or in a confident or peremptory manner. However, in the concept of positive thinking, the word positive is meant to signify a manner of thinking: a manner that puts emphasis on processing thoughts in a more desirable, upbeat way. Positive thinking can be described as the practice of embracing the affirmative in our thoughts, our feelings, our actions, our reactions and our speech. Positive thinking can also be described as a type of attitude. Happy, optimistic people are usually described as having positive attitudes and expressing positive thoughts. People who consistently "look on the bright side" are utilizing positive thinking. Most importantly, positive thinking can be described as a skill that can be acquired by anyone. By learning the process of positive thinking, you can more easily reach your goals, whether they are personal goals or professional ones. So, now you know how to describe positive thinking, but what is it? Positive thinking is the act of reviewing thought processes and personal actions for areas that need improvement and for areas with negative implications, and then using the appropriate tools to change those thoughts or actions in a positive, goal-oriented way. "


I guess, this is the important thing that need to have in each of you in order to be in the world of FACEBOOK.

Tuesday, January 17, 2012

Maternity photoshoot and Master Research Proposal

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:58 AM 2 comments
salam,

Weekend lepas adalah weekend yang paling happy buat zarith.
Yang paling happy bila research proposal master zarith lepas and zarith bole continue dengan thesis.Yeay!!



Pasal sesi photoshoot pulak,mmm....
zarith and zarin memang plan nak buat untuk kak long sebab ini anak sedara pertama kan...hehe
semuanya berjalan lancar macam kitorg plan...jom tengok teaser gambar yang diambil oleh zarin!



















semua ni adalah creativity and ilham daripada zarin sendiri.


credit to Mohd Zarin.


Bagi sesiapa yang ingin mengambil gambar maternity, pertunangan or majlis harijadi dan sebagainya. Bole hire Zarin sebab semua gambar di atas sangat cantik.


Bole contact Mohd Zarin di facebook beliau.


Good Job Zarin and thank you for the effort and suppot.

What do i feel today?

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:40 AM 0 comments
assalamualaikum...


hari ni dari pagi saya memang tak de mood nak bercakap dengan orang...
semua rasa ada dalam hati ni...
i'm just counting the minutes so that tomorrow will be a happy day for me...

problems? banyak and headache...
pray to ALLAH so that everything will end soon and i'm able to live happily forever.

Monday, June 20, 2011

Semester 3 Master result

Posted by Siti Zarith Iylia at 9:14 AM 3 comments




Good Morning!


Today, i want to share good news with all of you. =)

Last friday, UITM result for (Degree/Master/PHD) were announced through the email and UITM website.



I am so afraid to look at the result because last semester was the toughest semester for me because this is the first time i took 3 subjects and one of my teammate giving birth.

I have 2 teammate since the first day.We are struggling to finish all the assignments and projects..=(..Can you imagine every week we have to submit at least one assignment for each subject?..We are not doing fulltime study but we are doing part time study.On weekdays,we go to work as normal and on weekends,we go to class for the whole day.

And i guess,with all my hardwork..Allah has helped me to go through all this with patience.





Alhamdulliah,for the result for this hardworking.i managed to get an "A+" for all 3 subjects which equivalence to 4 flat.

The first time in my life i got an "A+" for all subjects.I never thought this will happened.




I will work hard for the next 2 semesters. For Mimi Marisa and Liyana, thank you for being there since the first day.I appreciated the hardworking that we have done.




For Zarin who always accompany me for binding the assignment and projects , during the study group at Mimi's house until late at night and helping me with the ideas,i really appreciated it. You gave me strength when i'm down and moral support to go through all this until what i have now.







For my family,thank you for the support and 'doa'. I promise,i will work harder.



Thank you all !!

Thursday, June 9, 2011

Digi Data Center

Posted by Siti Zarith Iylia at 5:53 PM 2 comments
Today is my first time going in to the Server room at Digi. Selama ni,I just heard people said that the server room is so damn cold but today i experienced myself in the server room.

What people said is true.The server room was so cold until i'm shivering to death...=)


Kalau tak kerana nak backup tape for billing purposes, tak dapat la saya masuk and experienced semua ni. Rupanya,susah juga nak masuk dalam server room. Guard jaga macam ada harta yang sangat bernilai dalam bilik tu...huhu...Oleh kerana saya baru pertama kali nak masuk, kena la soal dengan ketua guard. Macam pendatang asing pon ada...huhu...=(


This is how the server room looks like. The room was so noisy with all the servers sound.I can't hear anything that my colleague say..huhu..Can you imagine?



This is our billing server looks like.I thought it is small but as you can see it is big.Bigger than me...hehehe...=)



This is the whole server for billing.There are lots and lots of servers inside this room.Imagine how many there are...


Have you guys experience this? This experience is unforgettable to me...=)
 

Siti Zarith Iylia Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting