Wednesday, February 15, 2012

Tahniah Kak Long!

Posted by Siti Zarith Iylia at 2:14 PM 0 comments
Pada hari Sabtu 11 February 2012 tepat jam 6 petang, seorang putera yang dinanti-nantikan oleh keluarga kami dilahirkan.

Baby seberat 3.23kg telah selamat dilahirkan secara Caesarean Section di Hospital Prince Court Kuala Lumpur.


Tahniah diucapkan kepada kak long saya iaitu Siti Anis Iylia Bt Mohammad Zainal kerana melahirkan baby lelaki yang sangat comel.

Semoga kehadiran Muhammad akan memberi erti dan menambahkan rezeki kepada family kak long.Didiklah Muhammad agar dia akan menjadi anak yang soleh dan beriman.


Di bawah adalah tiga gambar yang saya ambil sebaik sahaja Muhammad dilahirkan.Muhammad sebaik sahaja dilahirkan(11 February 2012)Muhammad sebaik sahaja dilahirkan(11 February 2012)Muhammad sebaik sahaja dilahirkan(11 February 2012)


Ini adalah gambar yang diambil pada jam 8 malam selepas Muhammad dibersihkan oleh Nurse.Mak Ngah yang happy mendapat anak sedara baruMuhammad tidur dengan nyeyaknya.


Ini adalah gambar pada hari ketiga Muhammad dilahirkan.


Muka Muhammad selepas minum susu.


Tak dilupakan juga kepada Mohd Zarin (http://mediahorizon.blogspot.com/ ) kerana telah menghasilkan video yang sangat cantik dan menakjubkan untuk Kak Long. Video yang dihasilkan dalam masa yang singkat,tanpa menggunakan tripod dan dalam masa yang minimum, telah menghasilkan video dibawah. Diharap Kak Long suka video yang telah dihasilkan.Semoga video ini akan menjadi kenangan terindah untuk Kak Long sekeluarga terutamanya Muhammad.


Bagi yang ingin mendapatkan khidmat Mohd Zarin, boleh ke facebook beliau iaitu https://www.facebook.com/#!/mohdzarin.abdulkarim


Zarin juga telah menghasilkan banyak Maternity Photoshoot untuk Kak Long saya (http://mediahorizon.blogspot.com/ ).Kesemuanya gambar dan video mendapat pujian dari ramai orang.Terima kasih tak terhingga kepada Zarin kerana banyak berkorban masa dan tenaga untuk menghasilkan semua ni.Tanpa awak, semua ni takkan terjadi.

http://www.youtube.com/watch?v=V4lXpYECSdE&feature=colike

Wordless Wednesday

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:34 AM 0 comments
"Tanpa kita sedar kita sentiasa diberi ruang untuk berubah dan bertaubat atas segala dosa-dosa yg telah kita lakukan.Allah Maha Penyayang dan Maha Pengampun.Ambil peluang yg kita ada sementara masih bernafas untuk memohon keampunanNya"
 

Siti Zarith Iylia Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting