Tuesday, January 17, 2012

Maternity photoshoot and Master Research Proposal

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:58 AM 2 comments
salam,

Weekend lepas adalah weekend yang paling happy buat zarith.
Yang paling happy bila research proposal master zarith lepas and zarith bole continue dengan thesis.Yeay!!



Pasal sesi photoshoot pulak,mmm....
zarith and zarin memang plan nak buat untuk kak long sebab ini anak sedara pertama kan...hehe
semuanya berjalan lancar macam kitorg plan...jom tengok teaser gambar yang diambil oleh zarin!



















semua ni adalah creativity and ilham daripada zarin sendiri.


credit to Mohd Zarin.


Bagi sesiapa yang ingin mengambil gambar maternity, pertunangan or majlis harijadi dan sebagainya. Bole hire Zarin sebab semua gambar di atas sangat cantik.


Bole contact Mohd Zarin di facebook beliau.


Good Job Zarin and thank you for the effort and suppot.

What do i feel today?

Posted by Siti Zarith Iylia at 10:40 AM 0 comments
assalamualaikum...


hari ni dari pagi saya memang tak de mood nak bercakap dengan orang...
semua rasa ada dalam hati ni...
i'm just counting the minutes so that tomorrow will be a happy day for me...

problems? banyak and headache...
pray to ALLAH so that everything will end soon and i'm able to live happily forever.
 

Siti Zarith Iylia Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting